Війська РФ вдарили по Харкову, кілька ракет вибухнули над Бєлгородом


Російські окупанти ввечері 21 вересня знову атакували ракетами Харків. Місцеві жителі почули вибухи близько 21:20, у регіоні в цей час оголосили повітряну тривогу.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив у Telegram, що під обстрілом опинився Київський район міста. Інформація про постраждалих уточнюється.

"Обстріл Київського району. У районі житлової забудови, але за попередньою інформацією, будинки не постраждали. Пожежа в одноповерхових нежитлових будівлях поруч із будинками", – написав він.

Водночас очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив про обстріл Салтівського району (сусідній із Київським). За попередніми даними, без постраждалих.

"Виникла пожежа в нежитлових приміщеннях, підрозділи ДСНС працюють на місцях влучань. Інформація уточнюється", – написав він на своєму каналі у Telegram.

Канал "Харьков Life" зазначив, що вибухи пролунали близько 21:20. За інформацією авторів повідомлення, одну ракету нібито вдалося збили силами протиповітряної оборони. Ще одна нібито вибухнула над Бєлгородською областю Росії.


Теги статті: Ракетные ударыРакетні удариобстрілиОбстрелБелгородХарківХарьковВойнаВійнаВторжениеРоссийские войскаНапад Росії на Україну
Останні новини