Придушення заколоту Пригожина допоможе повернути мир до України, — Ердоган


Турецький лідер у розмові з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом зазначив, що "деескалація ситуації в Росії запобігла незворотним гуманітарним катастрофам на українській землі".

Придушення заколоту власника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина дозволить налагодити справедливий мир в Україні. Таку думку висловив президент Туреччини Ердоган у розмові з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, йдеться у повідомленні Управління комунікації Турецької республіки.

Напередодні лідер Туреччини та голова Альянсу провели телефонну розмову. На думку Ердогана, події в Росії навколо Євгена Пригожина та ПВК "Вагнер" стануть новою віхою на шляху до справедливого світу в Україні.

Ердоган у розмові з генсеком НАТО зазначив, що "деескалація ситуації в Росії запобігла незворотним гуманітарним катастрофам на українській землі".

На зустрічі, де також було обговорено членство Швеції в НАТО, було заявлено, що колишнє ставлення Туреччини до членства Швеції зберігається.


Теги статті: Столтенберг ЙенсЭрдоган Реджеп ТайипНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаНАТОТуреччинаТурцияДержпереворотГоспереворотПригожинЕвгений Пригожин
Останні новини