НАБУ знайшло у «справі Степанова» російський слід


У партнера ексміністра є родичі із російськими паспортами.

У співвласника компанії ексміністра охорони здоров’я (з 30.03.2020 по 18.05.2021 рр.) Максима Степанова, який отримує мільйони від Міноборони, є дочка з підозрілими доходами і дружина, яка, ймовірно, має паспорт РФ, повідомляє Цензор з посиланням на Центр протидії корупції.

"Все набагато гірше. 185 млн грн від Міноборони отримала не просто фірма ексміністра Максима Степанова, якому НАБУ вліпило підозру у розкраданні коштів. Співвласником фірми є колишній керівник Південного управління Держприкордонслужби генерал-лейтенант Сергій Косик (на фото внизу праворуч). Ми у ЦПК ближче придивилися до пана Косика і ось що дізналися. Дружина Косика з високою ймовірністю є громадянкою РФ. За номером паспорта ми знайшли індивідуальний податковий номер РФ на Косик Ніну Володимирівну.Такі ж ініціали у дружини Косика. А 23-річна дочка генерала придбала елітну нерухомість у центрі Києва на суму $300 тисяч. Звідки у дочки прикордонника такі гроші – не дуже зрозуміло”, – зазначають у ЦПК.

 


Теги статті: КоррупцияКорупціяКосик НинаКосик Сергейприсвоение денегпривласнення коштівхищениеНАБУЦентр протидії корупціїЦентр противодействия коррупцииМинобороныМіноборониСтепанов Максим
Останні новини