За ексголову Верховного суду Князєва внесли заставу: її зменшували сім разів


За колишнього голову Верховного суду Всеволода Князєва, підозрюваного в причетності до масштабної корупційної схеми, внесли заставу. Напередодні розмір застави для Князєва було зменшено всьоме – до 18,168 млн грн. На початку розгляду справи, у травні 2023 року, її розмір було визначено в 107 млн грн.

Як повідомив "Центр протидії корупції", гроші за Князєва внесли в середу, 31 січня. Тепер він зможе вийти із СІЗО.

"Малоймовірно, що гроші міг внести хтось із сім’ї Князєва самостійно, оскільки всі його активи арештовано. Більше того, захист у грудні казав, що родина підозрюваного може внести максимум 10 млн грн", – зазначили в ЦПК.

Також у громадській організації нагадали, що два тижні тому Князєв розлучився з дружиною, з якою пробув у шлюбі майже 20 років. Дружина пояснила, що фактичні шлюбні відносини з чоловіком припинені з травня 2023 року внаслідок несумісності характерів, різних поглядів на життєві проблеми та шляхи їхнього вирішення.


Теги статті: Центр протидії корупціїЦентр противодействия коррупцииКоррупцияКорупціяЗаставаЗалогарештАрестЗатримання на хабарі голови Верховного СудуСудьисуддіКнязев Всеволод
Останні новини