Група компаній «Шапран Груп» стала учасником НАДПУ


Національна асоціація добувної промисловості України (НАДПУ) підписала угоду про співпрацю з ТОВ «Шапран Груп», очільником якої є Сергій Шапран.

Угода підписана 1 березня 2024 року між Сергієм Шапраном і засновницею та виконавчою директоркою НАДПУ Ксенією Оринчак.

«Що відомо про «Шапран Груп»?»

Це інвестиційна група компаній, що охоплює бізнеси у секторі металургії, будівництва, логістики, агросектору та медицини. Всі компанії мають можливість повного циклу виконання замовлень. Це дозволяє розширити роботу та сфери діяльності як в Україні так і за кордоном. Компанії успішно розвиваються та мають співпрацю з країнами ЄС.

Одна з найбільших компаній інвестиційної групи - «Alumeta Group», акціонером якої є Сергій Шапран. Головна галузь діяльності: робота у сфері алюмінієвого бізнесу, виготовленням та реалізацією алюмінієвих конструкцій та профілю будь-якого типу. Головним постачальником сировини до «Alumeta Group» є Броварський алюмінієвий завод (BRAZ), який вже багато років залишається лідером на ринку алюмінію в Україні та працює з партнерами більш ніж в 30 країнах світу. Завод має власні цехи із європейським обладнанням, що дозволяє бути лідером в Україні за якістю виробництва замовлень з алюмінію.

«Шапран Груп» - це група компаній, яка є успішним великим інвестиційним фондом та вже більш як 13 років займається інвестиціями у різні сфери бізнесу та діяльності.

«Новий напрямок діяльності»

Вступ до НАДПУ - свідчення розвитку та початку роботи у новому напрямку компанії. Це видобування надр та якісне проведення повного спектра гірничих робіт. Нові проекти вже в розробці. Співпраця з асоціацією добувної промисловості допоможе розвивати галузь та втілювати нові перспективи діяльності у цьому спектрі.


Теги статті: Броварський алюмінієвий заводBrazБизнесалюминийALUMETA GroupОринчак КсенияООО Шапран ГрупШапран Сергей
Останні новини