В Авдіївці запеклі бої, проводиться маневр на загрозливих напрямках, – Тарнавський


Сили оборони України продовжують захищати Авдіївку від російських загарбників та стримують наступ супротивника. У межах міста тривають запеклі бої.

Про це повідомляє командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

Офіцер розповів про ситуацію в Авдіївці станом на четвер, 15 лютого, 11:00 вечора, і зазначив, що вона "складна, але контрольована".

"Запеклі бої йдуть у межах міста. Наші війська застосовують усі наявні сили та засоби для стримування ворога", – каже Тарнавський.

Він звернув увагу, що згідно з ухваленим рішенням відбувається планове посилення підрозділів і здійснюється маневр військами ЗСУ на загрозливих напрямках.

"Крім того, виділено додатковий ресурс боєприпасів та інших засобів ураження", – розповів командувач ОСУВ "Таврія".

За словами Тарнавського, були підготовлені нові позиції та продовжують готуватися "потужні укріплення з урахуванням усіх можливих сценаріїв".

"Командири на місцях знають своє завдання та виконують його згідно з планом Головнокомандувача Збройних Сил України щодо стабілізації ситуації на даному напрямку. Управління військами – стійке та ефективне", – йдеться у його повідомленні.

Також офіцер наголосив, що Сили оборони цінують кожен клаптик української землі, але "найвища цінність та пріоритет для нас – збереження життя українського солдата".

"Авдіївська оборонна операція триває. Наші воїни й надалі знищують армію окупанта і перемелюють ресурси та резерви ворога, які той, не шкодуючи, кидає у бій", – повідомив Тарнавський.


Теги статті: АвдіївкаАвдеевкаЗСУВСУНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаТарнавский Александр
Останні новини