На Запоріжжі ракети окупантів прямим влучанням знищили найбільші підприємства Вільнянська


9 липня у Запорізькій області російські загарбники завдали ракетного удару по місту Вільнянськ, внаслідок чого було зруйновано місцеві найбільші підприємства.

Про це повідомляється у телеграмі Запорізької обласної військової адміністрації.

"Вільнянськ знову під ударом: російські ракети знищили найбільші підприємства міста", повідомили в ОВА.

Такими є наслідки чергової ракетної ворожої атаки РФ по Вільнянську.

Крім того, внаслідок обстрілу двоє чоловіків отримали поранення. Один із них – у стані середньої тяжкості.

«Стався ворожий удар двома ракетами, спалахнула пожежа. Постраждали підприємства, бо було пряме влучення», – розповіла голова Вільнянської міської ТГ Наталія Мусієнко.

Житель Вільнянська Віктор, який працював на одному із зруйнованих об’єктів автомеханіком, каже, що того вечора пішов додому вчасно. Це і врятувало:

«Думав затриматись на роботі, відремонтувати ще одну автівку. Але повернувся додому вчасно, о сімнадцятій годині. Так мене й відвело... Мабуть, тут уже немає, що відновлювати», – поділився вільнянець.

Понівечено і підприємство, яке спеціалізувалося на виготовленні палет та брикетів.

«На робочому місці нікого не було, тож ніхто й не постраждав. Щодо підприємства – розбито все», – поділився його власник пан Дмитро.

У свою чергу, голова Запорізької області Іван Федоров також розповів про знищення підприємств у Вільнянську.

«Двоє цивільних чоловіків зазнали поранень.

Один із них перебуває у стані середньої тяжкості. Попіл та руїни на сотні квадратних метрів. Знищено найбільші підприємства громади. Понівечені будинки мирних людей», – зазначив він.


Теги статті: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаобстрілиОбстрілОбстрелЗапорізька областьЗапорожская область
Останні новини