Пропагандист Юрій Подоляка сконфузився з привітанням для окупантів


Ворожий "експерт" Юрій Подоляка привітав бійців ВДВ РФ із професійним святом, але був змушений за це виправдовуватися. На вітальній картинці помітили дві несподівані деталі.

Російський пропагандист та "військовий експерт" Юрій Подоляка опублікував оригінальне привітання до Дня ПДВ у РФ. На це 2 серпня звернув увагу український журналіст Андрій Цаплієнко.

Подоляка виставив картинку, де на тлі неба розміщено напис вітання, військовий та вертоліт. Проте, він не помітив деяких деталей. Берет десантника прикрашав тризуб, а гелікоптер виявився американським - AH-64 Apache.

"Напевно, це такий у нього прихований прогноз. У російській навколовоєнній спільноті прогнози зрадника Подоляки вважаються точними", - наголосив Цаплієнко.

Пропагандист змінив картинку на іншу. Крім того, він відповів на критику, назвавши всіх "ідіотами", які "причепилися до друкарської помилки".

Оновлений пост Юрія Подоляки

Фото: Скріншот

Подоляка розповів, що шукав вітальну картинку в дорозі вночі, і вона "здалася нормальною". Так званий експерт заявив, що тризуб "майже не розгледів" навіть після того, як на це вказали.


Теги статті: Цаплиенко АндрейВС РФВДВ РоссииВДВ РФНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаросійська пропагандароссийская пропагандаПодоляка Юрий
Останні новини