Трамп відмовився проводити ще одні дебати з Гарріс


Одразу після перших дебатів штаб кандидата в президенти США Камали Гарріс вийшов із закликом до Дональда Трампа про додаткове протистояння. Однак колишній президент заявив, що більше не планує дебатувати з віцепрезиденткою.

Про це інформує Politico.

"Третіх дебатів не буде!", - написав Трамп великими літерами у своїй соціальній мережі Truth Social у четвер, 12 вересня.

Варто зазначити, що перші дебати відбулися в червні з президентом США Джо Байденом, після чого глава держави вирішив не балотуватися повторно. Другі дебати пройшли цього вівторка, 10 вересня, з віцепрезиденткою США Камалою Гарріс, яка стала кандидатом на виборах замість Байдена.

Як повідомляє Politico, штаб Гарріс, який спочатку не відреагував на запит прокоментувати ситуацію, запропонував Трампу провести додаткові дебати відразу після їхнього протистояння на початку цього тижня. Також і канал Fox News (який вважається лояльним до республіканців) висловив пропозицію провести дебати.

Проте в середу Трамп в ефірі "Fox & Friends" заявив, що "ймовірно" не погодиться на нові дебати з каналом, а в четвер (що вже згадувалося) підтвердив, що взагалі не буде знову вступати в дебати з віце-президентом США. Трамп посилається на "рішучу перемогу" у змаганні, яке, за загальною думкою, пройшло на користь Гарріс.

Нагадаємо, що у коментарі CNN союзники Трампа висловили думку, що вважають його виступ на дебатах із Гарріс у кращому разі невдалим, а в гіршому - програшем.


Теги статті: ДебатыдебатиХаррис КамалаКамала ХаррисКамала ГаррисВыборы в СШАВибори в СШАСШАТрамп ДональдДональд ТрампТрамп
Останні новини