Марія Захарова видала фейк, що ЗСУ у Курській області "створили концтабори"


У країні-агресорці Росії була поширена чергова нісенітниця: Україну звинуватили в тому, що її військові нібито створили концтабори для росіян у Курській області. Цей фейк вигадала представниця МЗС РФ Марія Захарова.

Російська пропагандистка, відома розповсюдженням безглуздій фейків про Збройні сили України, заявила, що "найбільший табір, найімовірніше, розташований у будівлі однієї з соціальних установ Суджі". Слова путінської поплічниці були поширені російськими пропагандистами.

Окрім того, Захарова стверджувала, що ЗСУ нібито вивезли частину жителів Курської області "невідомо куди". Представниця російських воєнних злочинців не надала жодного доказу, заявивши, що таку інформацію отримала від "родичів людей", які "насильно утримуються" на територіях Курської області.

Захарова забула зазначити, що Росія не лише кинула своїх же людей, а й щодня атакує їх КАБАми. Лише протягом минулої доби, за даними Генерального штабу ЗСУ, російські окупанти скинули на Курську область щонайменше 27 авіабомб.

Замість цього, російська чиновниця вирішила вигадати про створення українськими військовими "концентраційних таборів".


Теги статті: Курская областьПрорив кордону в Курській областіКурська областьФейкМЗС РосіїМИД РоссииРосіяРоссияЗахарова Мария
Останні новини