У 5-й ОШБр показали влучну роботу по ворогу на півдні Бахмута


Воїни 5 окремої штурмової Київської бригади утримують позиції проти російських загарбників у районі  Бахмута. Артилеристи та оператори БпЛА підрозділу завдають численні удари по окупантах у місті та його околицях, спричиняючи їм втрати.

Зокрема, вони знищили російські склади боєприпасів та ворожу піхоту. Відео уражень представили  у Telegram-каналі 2 ОШБр.

"Південь Бахмута. Артилерія та дрони 5 окремої штурмової Київської бригади ведуть безперервний вогонь по окупантах. Склади боєприпасів знищені, піхота ліквідована. Технології та точність — наші союзники в цій боротьбі. Кожен постріл наближає Перемогу", – йдеться у повідомленні.

Зокрема, воїни показали артилерійські удари по скупченню особового складу ворожої армії, скидання боєприпасів з БПЛА та ураження FPV-дронами російських укриттів.

На кадрах зафіксовано знищення міномета росіян і ворожої піхоти.

Інше відео зафіксувало, як дрони уражають мінометну позицію росіян, а також окупантів, що проїжджають по дорозі серед зруйнованих багатоповерхівок. Захисники також підірвали кілька складів боєприпасів загарбників та знищили ворожу піхоту прямо в укритті, іншу групу "дістали" у сховищі під бронетехнікою.

Захисники також виявили і знищили заховану загарбниками у приватному секторі гармату, мінометну позицію, облаштовану поміж гаражами, штурмову групу росіян на баггі та ворожу піхоту у лісосмузі.


Теги статті: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЗСУВСУБахмут
Останні новини