В ЗСУ розповіли про проблеми на Покровському напрямку


Російські окупаційні війська не змінили своїх планів захопити Покровськ на Донеччині. На цьому напрямку ворог цілодобово намагається проводити штурмові дії.

Російська армія використовує багато техніки та велику кількість особового складу, розповів у п’ятницю, 4 жовтня, начальник служби зв’язків з громадськістю 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка Іван Секач в ефірі Еспресо.

За словами військового, ситуація на Покровському напрямку наразі є дуже складною для Сил оборони України.

"Ворог не зменшує зусиль, щоб просунутись на Покровському напрямку. Проводяться постійні штурми саме в напрямку міста Покровськ. Зокрема, в напрямку населених пунктів Гірник та Селидове. Саме в цьому напрямку російські окупанти намагаються просуватись", – зазначив він.

Пресофіцер зауважив, що місцевий ландшафт відіграє велику роль у цій ділянці фронту, оскільки раніше тут була відносна рівнина. Тепер же, за словами військового, бойові дії проходять на схилах та висотах, що уповільнює наступ російських окупантів.

"Загалом можна сказати, що росіяни постійно штурмують. Нам дуже важко, якщо говорити відверто, ми маємо багато поранених", – розповів Секач.

Секач також зазначив, що під час штурмів окупанти повернулися до тактики атак групами по чотири людини, тоді як раніше було по дві людини.


Теги статті: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЗСУВСУ
Останні новини