АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
Киев: -1°C
Харьков: -2°C
Днепр: -2°C
Одесса: 0°C
Чернигов: -3°C
Сумы: -3°C
Львов: 2°C
Ужгород: 6°C
Луцк: 1°C
Ровно: 0°C

LG припиняє сервіс LG Cloud по всій Росії

LG припиняє сервіс LG Cloud по всій Росії
LG припиняє сервіс LG Cloud по всій Росії

Відомий виробник побутової техніки і електроніки з Південної Кореї LG вирішив повністю припинити роботу свого хмарного сервісу LG Cloud не тільки в окупованому Російською Федерацією українському Кримському півострові, а взагалі по всій Росії.

Про таку новину повідомляє «Преси України».

Компанія LG вже офіційно заявила своїм прес-релізом про повне припинення роботи хмарного сервісу LG Cloud в Російській Федерації. 

Дата закінчення роботи сервісу LG Cloud на всіх ПК, смартфонах, телевізорах і планшетах в Російській Федерації – 15 липня 2015 року.

Також, як повідомляє прес-служба LG, будуть відключені спеціалізований веб-сайт і функції автоматичної синхронізації.

Відзначається, що LG настійно рекомендує всім російським користувачам негайно зберегти всі файли, які зараз зберігаються в LG Cloud, так як після припинення роботи сервісу всі дані будуть видалені безповоротно. 

Також LG підійшла досить таки відповідально до відключення свого вищезгаданого сервісу в РФ, так це буде зроблено враховуючи часові пояси:

Калінінград: 14 липня 2015 року в 23:00 (GMT+2);
Москва: 15 липня 2015 року в 00:00 (GMT+3);
Самара: 15 липня 2015 року в 01:00 (GMT+4);
Єкатеринбург: 15 липня 2015 року в 02:00 (GMT+5);
Омськ: 15 липня 2015 року в 03:00 (GMT+6);
Красноярськ: 15 липня 2015 року в 04:00 (GMT+7);
Іркутськ: 20 15 липня 2015 року в 05:00 (GMT+8);
Якутськ: 15 липня 2015 року в 6:00 (GMT+9);
Владивосток: 15 липня 2015 року в 7:00 (GMT+10);
Срєднєколимськ: 15 липня 2015 року в 8:00 (GMT+11);
Камчатка: 15 липня 2015 року в 9:00 (GMT+12).

Нагадаємо читачам «Преси України», що компанія Google на початку лютого 2015 року вже обмежила надання кримчанам ряду своїх послуг, а торговий онлайн-майданчик eBay раніше оголосила про неможливість організувати повноцінну роботу сервісу в окупованому півострові. 

Крім того, 21 січня російське представництво корпорації Apple почала повідомляти партнерів про заборону продажу своїх пристроїв на території півострова. 

А ще раніше платіжні системи Visa і Mastercard перестали співпрацювати з кримськими банками, а виробники комп’ютерів Dell і Hewlett-Packard заборонили російським партнерам поставляти в Крим свою техніку і ПО.

http://uapress.info


Теги статьи: СанкціїСанкцииLG

Дата и время 01 июня 2015 г., 20:34     Просмотры Просмотров: 2650
Комментарии Комментарии: 0

Похожие статьи

Денис Казанский: "Наконец-то. Я уже волноваться стал, что ничего не пишут о том, что мы замерзнем"
«Путин — это не Россия»: Собчак частично поддержала санкции США против РФ
Фашик Донецкий: Хроники слива недореспублик

Европейский суд снял санкции с пособника террористов и друга Януковича
Вопреки санкциям: всемирно известную компанию поймали на ведении бизнеса в Крыму
Украина ввела санкции против 42 российских компаний

Темники Банковой о протестной акции Руха новых сил Михеила Саакашвили
Миссия ООН на Донбассе и санкции против России: Порошенко провел важные переговоры с Тиллерсоном
В «черном списке» Канады оказались 30 россиян

"Интеру" грозит немалый штраф за программу про 12-летнюю маму из Борислава
Не смотря на санкции, товарооборот Украины с Россией все рекорды, - Госстат
FT: России стоит готовиться к продолжению санкций в следующие 10 лет

Комментарии:

comments powered by Disqus
loading...
Загрузка...

Наши опросы

На чьей вы стороне в событиях под Радой?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.057638