Російська Федерація боїться українців

Читать на русском
Російська Федерація боїться українців
Російська Федерація боїться українців

Російські спецслужби нервово активізують роботу не лише з громадянами України, що проживають в РФ, але й з власними громадянами українського походження.

Боїться їхньої протестної активності всередині самої Росії.

Тому російські спецслужби нервово активізують роботу не тільки з громадянами України, що проживають в РФ, але і з власними громадянами українського походження.

На окупованій Росією українській території ситуація все погіршується у всіх сферах життєдіяльності населення.

Цього тижня на території Херсонської області противник запровадив суворі обмеження на переміщення місцевих жителів між населеними пунктами, що суттєво ускладнило значну кількість людей для отримання продовольства, ліків та необхідної термінової медичної допомоги.

Порушення окупаційних обмежувальних вимог жорстко карається. Зокрема, російські військовослужбовці обстрілюють без попередження цивільні автомобілі, що наближаються до наведених понтонних переправ.

При цьому російські загарбники декларуючи високі гуманітарні цілі, жорстко вимагають доведення до школярів усіх вікових категорій пропагандистських матеріалів, які містять спотворене розуміння історичних подій і поширюють наративи про нібито спільне майбутнє України та РФ.

Російські окупанти використовують навчальні та дитячі заклади на тимчасово окупованих українських територіях для прикриття власних сил та коштів від ударів ЗСУ.

Не виключено, що вони можуть використовувати і дітей з тією ж метою як живий щит.

Оригінал

Автор: Ганна Маляр

Дата і час 08 вересня 2022 г., 17:55     Переглядів Переглядів: 2668