Вночі ворог вдарив по акваторії Очакова

Читать на русском
Вночі ворог вдарив по акваторії Очакова
Вночі ворог вдарив по акваторії Очакова

Російські окупанти 19 та 20 вересня завдали удару по акваторії Очакова у Миколаївській області. Також війська ворога обстрілювали інші населені пункти Миколаївщини.

Про ситуацію у Миколаївській області розповів Віталій Кім, очільник Миколаївської обласної військової адміністрації. За його словами, окупанти двічі завдали ударів по аквазоні та прибережній зоні Очакова.

Перший удар відбувся у понеділок, 19 вересня, з 18:35. Вдруге ворог вдарив 20 вересня з 03:20. Повідомляється, що постраждалих внаслідок обстрілів немає.

Також ворог активно обстрілював Баштанський район на Миколаївщині. Протягом 19 вересня з 09:20 до 17:00 обстріли були за межами сіл Червона Долина та Широке Широківської громади.

Під ворожим вогнем залишається Березнегуватська громада. Та 19 вересня були обстріли прилеглих територій станції Березнегувате та села Мурахівка.

Вибухи лунали села Любомирівка та на околицях сіл Червоний Яр і Лепетиха. Ввечері 19 вересня було влучання у поле між селами Маломихайлівка та Червоний Яр, а також між Березнегуватим та село Тетянівка.

Вночі, 20 вересня, обстрілів знову зазнало Березнегувате та його околиці. Внаслідок обстрілу пошкоджено навчальний заклад – у будівлі вилетіли вікна. Також 19 вересня були вибухи в полях за межами Баштанки.

Віталій Кім повідомив, що внаслідок обстрілів немає постраждалих.

Дата і час 20 вересня 2022 г., 09:56     Переглядів Переглядів: 2138