У Повітряних силах ЗСУ розповіли, як РФ готується до ударів по Україні

Читать на русском
У Повітряних силах ЗСУ розповіли, як РФ готується до ударів по Україні
У Повітряних силах ЗСУ розповіли, як РФ готується до ударів по Україні

Росія має перелік об’єктів в Україні, які можуть стати цілями щодо її потенційних ударів. Після кожної атаки РФ аналізує свою роботу і тому планує наступний удар.

Про це заявив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

За його словами, загроза з боку РФ існує як з Чорного моря, так і з далеких кордонів. Активність ворожої авіації у вихідні була знижена, але зараз її оцінюють як високу. У повітряному просторі кілька десятків ворожих літаків на півночі, сході та півдні. Саме з ними можуть бути пов’язані повітряні тривоги.

"Ми не раз зазначали, що завдати удару вони можуть, будь-коли. Питання в плануванні, організації, розвідці. Після крайніх ударів вони роблять якийсь аналіз, підсумки, дивляться, куди ще можна вдарити, повторно завдавати удару по об’єктах критичної інфраструктури або вибрати новий", - сказав речник.

За словами Ігната, Росія має цілий перелік об’єктів, які є потенційними цілями для неї, але потрібен час для підготовки ударів. В основному, масовані атаки РФ робить один-два рази на тиждень.

"Підняти літаки та направити їх на бойовий курс, завдати ударів - це не так багато часу потрібно, тільки потрібно приймати рішення. Тому до цього потрібно бути готовими насамперед психологічно та прислухатися до влади, до військових", - розповів Юрій Ігнат.

Дата і час 28 листопада 2022 г., 18:09     Переглядів Переглядів: 2298