Нацгвардія зупинила прорив окупантів на Донеччині

Читать на русском
Нацгвардія зупинила прорив окупантів на Донеччині
Нацгвардія зупинила прорив окупантів на Донеччині

Бійці-спецназівці Національної гвардії України зірвали штурм російських окупантів у Донецькій області. Загарбники спробували піти у наступ під Великою Новосілкою, застосувавши як живу силу, так і техніку.

Українські воїни дали ворогові гідну відсіч, завдавши значних втрат агресору. Відео нищівних ударів по російських окупантах показали у НГУ.

"Черговий прорив ворога провалився завдяки зброї та вмілим діям спецназівців Нацгвардії в районі Великої Новосілки, що на Донеччині. Окупанти зазнали втрат у живій силі та техніці", – йдеться у повідомленні.

У Нацгвардії зазначили, що під час розвідки бійці спецпідрозділу "Омега" НГУ зауважили, що ворог готується проводити наступальні та штурмові дії. Зокрема, у напрямі позицій українських сил оборони нацгвардійці помітили рух техніки та ворожої піхоти.

"Координати були передані бійцям Збройних сил України, які спільно з нацгвардійцями відкрили вогонь по ворогові", – розповіли у НГУ.

На іншому напрямку, де російські загарбники теж намагалися зробити прорив, нацгвардійці впоралися самі.

"На іншому напрямку, де ворог намагався зробити прорив, спецназівці самостійно знищили танк, БМП і кілька десятків живої сили противника. Як зазначають самі нацгвардійці, ворог намагається просуватися під прикриттям важкої артилерії, що надзвичайно ускладнює ситуацію. Не допустити прориву ворога на цьому напрямі". завдання нацгвардійців та інших підрозділів Сил оборони, адже це унеможливить їх подальший наступ у напрямку Запоріжжя та Дніпра", – йдеться у повідомленні.

Нацгвардія зупинила прорив окупантів на Донеччині. Відео qeituiqrqiktantНацгвардія зупинила прорив окупантів на Донеччині. ВідеоНацгвардія зупинила прорив окупантів на Донеччині. ВідеоНацгвардія зупинила прорив окупантів на Донеччині. ВідеоНацгвардія зупинила прорив окупантів на Донеччині. ВідеоНацгвардія зупинила прорив окупантів на Донеччині. Відео

Дата і час 17 грудня 2022 г., 18:27     Переглядів Переглядів: 2448