Під Києвом спіймали старосту села, який продавав місцевим жителям амфетамін

Читать на русском
Під Києвом спіймали старосту села, який продавав місцевим жителям амфетамін
Під Києвом спіймали старосту села, який продавав місцевим жителям амфетамін

На Київщині затримали старосту села, який збував місцевим жителям амфетамін.

Про це повідомляє прес-служба Київської обласної прокуратури у своєму Telegram-каналі.

При процесуальному керівництві Фастівської окружної прокуратури повідомлено про підозру старості одного з округів Фастівської ОТГ за фактами незаконного придбання, зберігання та збуту психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, чоловік для покращення свого матеріального становища налагодив збут амфетаміну. Він приймав замовлення на товар лише у перевірених осіб з місцевого населення. По телефону домовлявся про місце зустрічі та передавав психотропи безпосередньо в руки замовника. Під контролем правоохоронців задокументовано два такі факти.

Підозрюваного затримано після чергового продажу психотропної речовини у порядку ст. 208 КПК України", - йдеться у повідомленні.

Під час обшуків за місцем проживання та роботи затриманого, а також у його транспортному засобі виявлено та вилучено психотропні речовини, патрони, тротилову та димову шашки, електронні ваги та банківські картки.

За клопотанням прокурора підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою внесення понад 134 тисячі гривень застави, додали в прокуратурі.

Під Києвом викрили старосту, який продавав односельцям амфетамін eiqkikuidzxant

Під Києвом викрили старосту, який продавав односельцям амфетамін

Дата і час 05 травня 2023 г., 01:48     Переглядів Переглядів: 2140