Київводоканал заплатить 18,9 млн гривень львівським ІТ-шникам

Читать на русском
Київводоканал заплатить 18,9 млн гривень львівським ІТ-шникам
Київводоканал заплатить 18,9 млн гривень львівським ІТ-шникам

Приватне акціонерне товариство (ПрАТ) “Акціонерна компанія “Київводоканал” уклало договір з ТОВ “Софтсерв-Муніципальні технології” на закупівлю програмного забезпечення білінгової системи нарахування коштів за надані послуги та особисті кабінети споживачів. 

Про це KВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

26 травня ПрАТ “Київводоканал” уклало договір з ТОВ “Софтсерв-Муніципальні технології” на закупівлю програмного забезпечення білінгової системи нарахування коштів за надані послуги та особисті кабінети споживачів. Вартість договору склав 18 млн 937 тис. 617 гривень.

На сайті поки відсутній сам договір. Зазначимо, “білінгова система” – це механізм нарахування оплати користувачам відповідно до спожитого об’єму води. Інформацію споживачі можуть отримати в своєму особистому кабінеті або за допомогою чат-ботів у Viber та Telegram.

Цю систему розробила компанія “Софтсерв -Муніципальні технології” ще у 2011 році. У 2021 році дану систему придбав “Львівводоканал” за 2,8 млн гривень. Компанія  “Софтсерв-Муніципальні технології” є дочірньою компанією львівської IT-компанії SoftServe. Власниками є Тарас Кицмей та Олег Денис. 

Дата і час 02 червня 2023 г., 18:56     Переглядів Переглядів: 1653