"Втікайте, поки не пізно": Подоляк дав пораду росіянам із Білгородської області

Читать на русском
"Втікайте, поки не пізно": Подоляк дав пораду росіянам із Білгородської області
"Втікайте, поки не пізно": Подоляк дав пораду росіянам із Білгородської області

Представник Офісу президента впевнений, що в Шебекіно (як і в інших прикордонних містах та селищах) влада не піклуватиметься про місцеве населення і залишить людей у зоні бойових дій.

Михайло Подоляк назвав бойові дії у місті Шебекіно (Білгородська область, РФ) "ворітами війни" для росіян. Про це радник глави Офісу президента України написав у своєму Телеграм-каналі у п’ятницю, 2 червня.

"Шебекіно. Білгородська область. Початкові "ворота війни", які переносять військові дії на територію самої Росії. Так очікувано для багатьох і так несподівано для самих росіян", - сказав Подоляк.

Він зазначив, що силовики та військові ЗС РФ не будуть захищати цивільне населення у місті Шебекіно та інших населених пунктах, які розташовані неподалік українського кордону.

"Путинські військові не шкодуватимуть власних цивільних. У жодному вигляді. Тому в житлових кварталах розміщуватимуться склади, ремонтні потужності, станції РЕБ, бронетехніка та артилерія, а головне – ракетники", — сказав Подоляк.

Представник ВП також упевнений, що органи місцевого самоврядування навіть не евакуюватимуть населення прифронтових міст у безпечніші місця.

"Так що не плекайте ілюзій - білгородці, куряни, брянчани, лихварі та інші обов’язково дізнаються, що таке "путінське прикриття. Думайте, обговорюйте, тікайте самостійно... поки що можна", - звернувся Подоляк до росіян.

Дата і час 03 червня 2023 г., 01:11     Переглядів Переглядів: 2166