В Україні відремонтовано і підключено до енергомережі вже 6 атомних енергоблоків

Читать на русском
В Україні відремонтовано і підключено до енергомережі вже 6 атомних енергоблоків
В Україні відремонтовано і підключено до енергомережі вже 6 атомних енергоблоків

Під час цьогорічної літньої ремонтної кампанії в Україні НАЕК "Енергоатом" відремонтувала 6 атомних енергоблоків. Ремонт ще 3 буде завершений найближчим часом.

Про це повідомляє пресслужба компанії. 

31 серпня 2023 року президент ДП "НАЕК "Енергоатом" Петро Котін в межах робочої поїздки на одну з вітчизняних атомних електростанцій провів виробничу нараду з керівництвом та колективом станції. Присутні обговорили основні результати роботи, перебіг ремонтної кампанії, а також питання посилення безпеки на ядерному об’єкті.

"Цьогорічна ремонтна енергокампанія є наймасштабнішою і вже зараз можна констатувати, що українські атомники впевнено демонструють свої професійність і незламність", – наголосив Котін.

Він нагадав, що вже шість атомних енергоблоків, п’ять із яких – "тисячники", вже підключені до енергомережі після планових ремонтів. Ремонт іще трьох триває і буде завершений найближчим часом.

Котін подякував персоналу, який робить усе можливе, щоб ремонти проходили в максимально стислі терміни, але без втрати якості. Це результат командної праці та спільної відповідальності:

""Енергоатом" продовжує докладати всіх зусиль, аби українці взимку мали електроенергію у своїх оселях. Пишаюся нашими атомниками, нашими вартовими світла. Дякую вам усім за це. "Енергоатом" працює для України та українців!", – наголосив він.

Дата і час 01 вересня 2023 г., 11:03     Переглядів Переглядів: 1678