Inditex відновлює у Києві роботу близько 20 магазинів

Читать на русском
Inditex відновлює у Києві роботу близько 20 магазинів
Inditex відновлює у Києві роботу близько 20 магазинів

Власник брендів Zara, Stradivarius, Pull & Bear, Massimo Dutti та Bershka повертається в Україну після паузи, яка тривала два роки.

Рішення іспанського власника Inditex знову відкрити магазини в Україні свідчить про поступове відновлення звичного ритму життя в деяких великих містах країни.

Про це з посиланням на Financial Times повідомляє Асоціація ритейлерів України.

Згідно із повідомленням, Zara готується до відкриття магазинів в Україні, які вона закрила після початку повномасштабного вторгнення. Це важливий крок, який підкреслює крихку "нову нормальність" життя в декількох українських містах. Компанія Inditex вже повідомила орендодавців, що на початку квітня в Україні після дворічної паузи почнуть відкриватися магазини популярного бренду одягу.

FT зазначає, що Inditex – найбільша у світі модна група за обсягом продажів, є найважливішим світовим оператором, який ще не повернувся в Україну. Адже до війни його брендові магазини були одним із головних чинників, які притягували відвідувачів у торгові центри. Це один із небагатьох брендів, які досі не ризикнули відновити свою роботу в Україні. Водночас H&M, яка до війни мала вісім магазинів в Україні, відновила роботу в листопаді 2023 року.

Дата і час 01 квітня 2024 г., 17:19     Переглядів Переглядів: 2076