Шайка кримінального «авторитета» розстріляла партнера ЮНІСЕФ у Миколаєві

Читать на русском
Шайка кримінального «авторитета» розстріляла партнера ЮНІСЕФ у Миколаєві
Шайка кримінального «авторитета» розстріляла партнера ЮНІСЕФ у Миколаєві

Ватажка банди затримали наступного дня.

Поліція задіяла спецназ, щоб затримати 57-річного миколаївця, якого підозрюють у вбивстві в Корабельному районі Миколаєва. Про це пише Злочинності.НЕТ із посиланням на повідомлення поліції Миколаївської області.

Видання нагадує, що 25 травня на Богоявленському проспекті в Миколаєві сталася стрілянина, в результаті якої загинув 26-річний Арсен Мунтян.

Як повідомив місцевий проєкт Корабелов.info , інцидент стався о 23:25 біля магазину "Галактика", розташованого між супермаркетом "АТБ" та ринком "Фенікс". За словами місцевих жителів, кілька людей, які перебували в автомобілі та мали при собі тактичні сумочки, розпочали стрілянину.

"Ті, що стріляли - кілька людей були в машині, люди помітили у них тактичні сумочки. Арсен підійшов привітатися з друзями... Один постріл припав у щелепу іншому чоловікові, другий потрапив у скроню Арсену, ще один наздогнав третього товариша, поранивши його", - розповіли виданню місцеві жителі.

Арсен Мунтян eiqeeiqtdiutant
Арсен Мунтян

Жертва – 26-річний Арсен Мунтян. Він займався ремонтом шкіл та садків за програмою "Юнісеф". У серпні йому виповнилося б 27 років. У загиблого залишилися дружина та маленька дочка.

За підозрою у вбивстві Мунтяна затримали відому в кримінальних колах людину на прізвисько "Квадрат".

"З’ясовуючи обставини, за яких 26-річний чоловік отримав смертельне поранення, правоохоронці встановили, що ввечері між двома компаніями виникла сварка, під час якої зловмисник зробив постріли зі зброї", - розповіли в поліції.

Судово-медичний експерт, оглянувши тіло померлого, зафіксував вогнепальне поранення голови. Криміналісти виявили кулю та гільзи від невстановленої зброї, які направили на експертне дослідження.

Завдяки кропіткій роботі оперативників карного розшуку та співробітників слідчого підрозділу та спеціалістів кримінального аналізу, поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний 57-річний миколаївець. 26 травня слідчі та оперативники карного розшуку за силової підтримки спецназу його затримали. У ході обшуків за місцем проживання підозрюваного вилучили набої різного калібру.

Під процесуальним керівництвом прокуратури 57-річному затриманому повідомили про підозру у умисному вбивстві. За вчинений злочин йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Найближчим часом підозрюваному обиратимуть запобіжний захід.

crime-ua.com

Дата і час 28 травня 2024 г., 22:00     Переглядів Переглядів: 2588