Гарріс мінімально випереджає Трампа в ключових штатах

Читать на русском
Гарріс мінімально випереджає Трампа в ключових штатах
Гарріс мінімально випереджає Трампа в ключових штатах

Віцепрезидентка Сполучених Штатів Америки Камала Гарріс лише незначно випереджає кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа в так званих ключових штатах. Саме результати голосування в цих штатах часто визначають результат президентських виборів.

Цю інформацію наводить опитування CNN/SSRS, опубліковане в середу, 4 вересня. Згідно з даними опитування, Гарріс випереджає Трампа у штатах Вісконсин, Джорджія, Мічиган та Невада.

При цьому перевага американської віцепрезидентки - в межах або трохи вище за допустиму статистичну похибку.

У Пенсильванії Гарріс і Трамп мають по 47% голосів, тоді як в Аризоні, згідно з даними, республіканець обганяє демократку на 5 відсоткових пунктів.

У всіх ключових штатах виборці більше довіряють республіканському кандидату в питаннях економіки та імміграції. Проте Гарріс має перевагу над Трампом у питаннях захисту демократії та репродуктивних прав.

Крім того, як показують результати опитування, понад половина виборців у ключових штатах висловила думку, що погляди та політика Трампа є занадто екстремістськими. Щодо Гарріс, така думка була у трохи меншої кількості респондентів.

Дата і час 05 вересня 2024 г., 14:41     Переглядів Переглядів: 1684