У Львові власника коргі оштрафували за побиття власника бійцівського пса

Читать на русском
У Львові власника коргі оштрафували за побиття власника бійцівського пса
У Львові власника коргі оштрафували за побиття власника бійцівського пса

Власник коргі намагався захистити свого собаку від нападу бійцівського пса.

У Львові суд визнав винним власника коргі, який травмував хазяїна бійцівського пса, той напав на його собаку. Внаслідок бійки чоловік отримав перелом щелепи. Власника коргі оштрафували за завдання легких тілесних ушкоджень і зобов’язали компенсувати моральну шкоду. Про це повідомляється у вироку, який був опублікований у четвер, 12 вересня, в Єдиному державному реєстрі.

Внаслідок бійки власник бійцівської собаки переніс операцію.

Згідно з матеріалами справи, інцидент стався 29 липня у Львові. Андрій К. гуляв зі своїм коргі, коли на нього напав і почав кусати бійцівський пес. Після цього обидва собаки побігли до магазину. Андрій К. спробував наздогнати та розборонити тварин, проте побачив власника собаки-нападника, який тримав свого пса за нашийник і відривав його від коргі. "Відчуваючи сильне обурення, він вдарив потерпілого двічі правою рукою у ліву частину обличчя. Потім намагався поспілкуватись і попросити вибачення у потерпілого, однак останній не бажав його бачити”, — йдеться у вироку.

Постраждалий Ярослав З. зазначив, що після нападу він був госпіталізований з переломом щелепи, переніс операцію і пробув у лікарні три дні.

Суддя визнав Андрія К. винним і призначив штраф у розмірі 1700 грн. Також обвинуваченого зобов’язали виплатити 15 тис. грн моральної шкоди Ярославу З. Вирок можна оскаржити протягом 30 днів.

Дата і час 17 вересня 2024 г., 13:37     Переглядів Переглядів: 1766