HIMARS завдав удару по позиціях окупантів у Донецькій області

Читать на русскомRead in English
HIMARS завдав удару по позиціях окупантів у Донецькій області
HIMARS завдав удару по позиціях окупантів у Донецькій області

У Донецькій області було уражено місце розташування окупаційний російських військ. По ворогу відпрацювала американська реактивна артилерійська система HIMARS.

У соцмережах було опубліковане відео з наслідками удару.

Судячи з кадрів та коментарів окупантів, ворог зазначав чималих втрат – близько 50 осіб. В одному з телеграм-каналів повідомляється, що відео було отримано від підписника, який є чинним солдатом РФ. Він пояснив, що на кадрах зафіксовано влучання по полігону, на якому постійно проходять навчання.

"Все усіяно тілами людей, які повірили Путіну і вирішили заробити грошей. Цей полігон знаходиться біля донецької окружної дороги, і туди прилітає постійно. Але командування ЗС РФ це взагалі не турбує. Просто пишуть "зникли безвісти", і гроші ніхто не виплачує. Це відбувається через тупість і недбалість командирів", – йдеться у повідомленні.

Російський солдат, який оприлюднив це відео, розповів, що подібне відбувається регулярно і сам він намагається їздити на той напрямок фронту якомога рідше. "Але наказ не виконати не можна – розстріляють", – додається у публікації.

18.09.2024 - різне qhiquqiqriquxant

18.09.2024 - різне

Дата і час 18 вересня 2024 г., 18:11     Переглядів Переглядів: 1915