На Харківщині воїни НГУ взяли в полон "вагнерівців" зі стажем

Читать на русскомRead in English
На Харківщині воїни НГУ взяли в полон "вагнерівців" зі стажем
На Харківщині воїни НГУ взяли в полон "вагнерівців" зі стажем

На Харківському напрямку на передовій військовослужбовці 13-ої бригади оперативного призначення Національної гвардії України "Хартія" взяли в полон групу російських окупантів. Усі нові полонені перед відправкою на війну в Україні були ув’язненими та перебували в російських колоніях.

Цю інформацію оприлюднили у середу, 25 вересня, на Facebook-сторінці Оперативно-тактичного угруповання "Харків". В ході цієї операції воїни збільшили обмінний фонд на чотирьох захоплених загарбників.

"Двоє з чотирьох полонених здалися самі, ще двох хартійці захопили зненацька під час стрілецького бою. Всі полонені – колишні ув’язнені, двоє з них – "вагнерівці" з досвідом. Один з "вагнерівців", зокрема, брав участь у поході Пригожина на Москву", – повідомили в ОТУ "Харків".

Воїни НГУ на Харківщині взяли в полон  qhiqqhidttiqkxant

Військові також зазначили, що російські окупаційні сили на Харківському напрямку перебувають під вогневим контролем підрозділів Сил оборони України. Противник змушений долати великі відстані пішки, щоб досягти лінії бойового зіткнення.

Крім того, контроль за логістичними маршрутами російських окупантів унеможливлює доставку продуктів та води, кажуть полонені. Через це вони пили воду з калюж.

Воїни НГУ на Харківщині взяли в полон

"Розвідувальні та ударні дрони нацгвардійців не дають ворогу можливості накопичувати сили для масованих атак", – додали в ОТУ "Харків".

Воїни НГУ на Харківщині взяли в полон
Дата і час 26 вересня 2024 г., 07:49     Переглядів Переглядів: 2160