Злодій у законі "Хмєло" намагається отримати громадянство України

Читать на русском
Злодій у законі "Хмєло" намагається отримати громадянство України
Злодій у законі "Хмєло" намагається отримати громадянство України

63-річний уродженець Грузії Георгій Хмелідзе, який відомий в статусі так званого злодія в законі на прізвисько "Хмєло", оскаржив у Касаційному адміністративному суді Верховного суду указ президента Володимира Зеленського, яким представника найвищої касти кримінального світу було позбавлено українського громадянства.

Відомості про це містяться в матеріалах порталу "Судова влада".

З них випливає: 4 жовтня 2024 року було здійснено авторозподіл служителів Феміди в справі за позовом адвоката "Хмєло".

 eiqekiquhideuant

Раніше на сторінках Dетектив-Info повідомлялося: саме на підставі датованого 4 березня 2024 року указу президента України №142/2024 Хмелідзе було позбавлено українського громадянства (текст відповідного документа й понині не оприлюднений на сайті голови держави), а надалі - затримано з поміщенням до Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців (ППТІ).

Наприкінці вересня суд продовжив ще на пів року термін утримання "Хмєло" в депортаційному центрі. Відомо, що з урахуванням позбавлення його вітчизняного громадянства та виходу ще в 2010 році з підданства Грузії, наразі Георгій Гівійович взагалі не має жодних документів, які б надавали йому право як перебувати на території України, так і залишити територію нашої держави.

detective-info.com.ua

Дата і час 11 жовтня 2024 г., 09:47     Переглядів Переглядів: 1926