Правоохоронці "спакували" розшукуваного Інтерполом злодія в законі "Армена Знам’янського"


У ніч на суботу, 18 червня 2022 року, співробітники Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції здіснили затримання 44-річного Армена Хачатряна, який відомий в статусі так званого "злодія в законі" на прізвисько "Армен Хохол"/"Армен Знам’янський".

Про це повідомляє поінформоване джерело Dетектив-Info.

За його словами, обрання запобіжного заходу достойнику, де прокуратура наполягатиме на триманні Армена Ельбертовича під вартою, очікується сьогодні о 13:00.

Раніше на сторінках Dетектив-Info повідомлялося: навесні 2021 року Армену Ельбертовичу, посвяченому до еліти кримінального світу за сприяння Аслана Усояна ("Дід Хасан"), було висунуто підозру в створенні та керівництві злочинною організацією (ч.1 ст.255 КК України), яка функціонувала в ДУ "Кропивницький слідчий ізолятор".

Згідно версії слідства, тут призначені "Арменом Знам’янським" "наглядачі" за установою "кошмарили" інших ув’язнених, вимагаючи в них сплати коштів у так званий "общак", а також в якості "компенсації" за програш в карти, причетність до розповсюдження наркотиків тощо. Загалом йшлося про 10 епізодів вимагання грошей у бранців Кропивницького ізолятора на загальну суму в 117,4 тис. грн.

Зауважимо, що на момент оголошення підозри місцезнаходження "Армена Хохла" було невідоме, тож процесуальні документи в присутності адвоката правоохоронці вручили його сину. Що ж стосується самого короля злочинного світу, то певний час вважалося: Хачатрян міг перетнути кордон та ймовірно переховується в угорському місті Дебрецен. З урахуванням цього "злодія в законі" оголосили спочатку в національний, а надалі - в міжнародний розшук.

У подальшому, як вже зазначалося на сторінках Dетектив-Info, посилили йому підозру новим епізодом щодо встановлення та поширення злочинного впливу (ч.3 ст.255-1 КК України) на території Кіровоградського регіону шляхом призначення низки так званих "смотрящих" з боку криміналітету.

За інформацією джерел Dетектив-Info, цими провідниками інтересів кримінального генерала слідство вважає "наглядача" за Кропивницьким СІЗО Арсена Мартиросяна, колишнього та діючого "смотрящих" за ДУ "Кропивницька виправна колонія №6" Павла Яришева та Самвела Папаяна відповідно, а також "смотрящего" за ДУ "Петрівська виправна колонія №49" Вячеслава Таіпова.

Окрім "представництва інтересів" в установах пенітенціарної системи та Мінюсту, "Армену Знам’янському" закидають визначення так званих "смотрящих" за низкою населених пунктів на Кіровоградщині. Відповідними наглядачами з боку Хачатряна буцімто виступають: у Кропивницькому - Микола Коваленко на прізвисько "Кеваль", у Олександрії - Сергій Недоступ на прізвисько "Бублик", у Світловодську - Ігор Годовенко на прізвисько "Слон", у Знам’янці - Вачік Овакімян, а в селищі Олександрівка - Наджаб Ахмедов.


Теги статьи: КропивницкийАхмедов НаджабОвакимян ВачикГодовенко ИгорьКоваленко НиколайНедоступ СергейПапаян СамвелЯрышев ПавелАслан УсоянДед ХасанІнтерполправоохоронцізлодії в законіАрмен ХохолНацполіціязатримання
Последние новости