Кличко розповів про особисте знайомство з Трампом

Читати українською
Кличко розповів про особисте знайомство з Трампом
Кличко розповів про особисте знайомство з Трампом

Віталій Кличко зауважив, що знайомий з Трампом особисто вже багато років і розраховує, що він не змінить політики підтримки по відношенню до України.

Про це повідомляється на сайті мера.

Віталій Кличко зауважив, що знайомий з Трампом особисто вже багато років. За словами мера Києва, Дональд Трамп відвідував бої за участю братів Кличків. “Ми з Володимиром бачили Трампа в перших рядах, коли боксували, в тому числі в “Тадж Махалі” – арені, яка належить Дональду Трампу. Були у нього в гостях. Це наш старий знайомий, можна так сказати”, – додав мер Києва.

Водночас, Віталій Кличко наголосив, що дуже важливо, щоб новообраний Президент США з повагою ставився до України. “І дуже важливо, щоб політика підтримки щодо України не змінювалася”, – сказав Київській міській голова.

Він додав, що Україні є чому повчитися у США, зокрема в питаннях підвищення соціальних стандартів, розвитку економіки тощо. “Комусь подобається, комусь не подобається. Ми можемо критикувати Трампа. Але американський народ обрав свого Президента”, – додав Віталій Кличко.

Мер Києва також наголосив, що на новообраному Президентові США лежатиме відповідальність не лише за народ своєї країни, а й за зовнішню політику Сполучених Штатів. “Я дуже сподіваюся, що політика США щодо нашої країни збережеться. І США будуть завжди для нас другом і продовжуватимуть допомагати нам втілювати ті важливі реформи, без яких Україна не зможе стати по-справжньому європейською країною”, – підкреслив Віталій Кличко.

Дата и время 11 ноября 2016 г., 23:10     Просмотров Просмотров: 1900