У Києві пролунав вибух біля метро «Видубичі»

Читати українською
У Києві пролунав вибух біля метро «Видубичі»
У Києві пролунав вибух біля метро «Видубичі»

У середу близько 9:00 поблизу станції метро «Видубичі» у столиці пролунав вибух.

Про це повідомили у прес-службі ГУМВС України в Києві, новину передає «Преса України».

«Сьогодні по спецлінії "102" близько 9.20 надійшло повідомлення, що біля станції метро "Видубичі" невідомий кинув гранату в один з торгівельних кіосків», - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що на місце інциденту негайно виїхали слідчі та вибухотехніки, які встановили, що вибух не був спричинений гранатою.

«За висновками фахівців-вибухотехніків невідома особа застосувала реактивний освітлювальний патрон, який ніякого відношення до боєприпасів не має. У зв’язку з тим, що зловмисник  непрофесійно використав вказаний піротехнічний засіб, він змінив свою траєкторію та влучив в дах вуличного кіоску. Постраждалих не має», - розповіли у прес-службі.

На даний момент на місці події працюють працівники правоохоронних органів, встановлюються обставини події та проводиться розшук зловмисника. Відомості про подію внесені до Єдиного обліку заяв та повідомлень. 

Раніше повідомлялось, що у Києві на території психіатричної лікарні затримали чоловіка з вибухівкою, який погрожував її застосувати.

Нагадаємо, у Києві, в районі Оболонь, поблизу супермаркету "Амстор", кілька десятків людей влаштували масову бійку, під час пригоди кілька людей отримали вогнепальні поранення.

Дата и время 11 марта 2015 г., 12:44     Просмотров Просмотров: 10022