АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 12°C
Харків: 14°C
Дніпро: 12°C
Одеса: 12°C
Чернігів: 12°C
Суми: 13°C
Львів: 9°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 8°C
Рівне: 8°C

Юрій Касьянов: Луценка ми нарекли «Юра-гелікоптер»

Читать на русском
Юрій Касьянов: Луценка ми нарекли «Юра-гелікоптер»
Юрій Касьянов: Луценка ми нарекли «Юра-гелікоптер»

Сьогодні ходив на допит до Військової прокуратури. У статусі свідка у справі неподобств на полігоні Нацгвардії в селі Старе.

Порадував молодий, але розумний слідчий — і його об’ємна папка з матеріалами справи, серед яких я побачив і мої публікації.

Настійно рекомендую всім, хто хоче змін, співпрацювати з такими молодими прокурорами, які не бажають жити в старій злодійський системі.

І дуже раджу тим, кого ця справа стосується, не зволікати —  а сушити сухарі та приходити здаватися з повинною. За добровільне щиросердне зізнання прокурор гарантує знижки терміну.

Жити будете.

При цьому в нас настільки гнила, корупційна державна машина, що лише починаєш розбиратися в одному випадку, поговориш зі свідком, почитаєш документи, потягнеш за ниточку — як починає сипатися геть усе.

Порушеннями на полігоні в селі Старе я почав цікавитися, коли туди заїхали тренуватися підопічні бійці з нової професійної бригади Нацгвардії. Я заїхав теж. І побачив пачки лісовозів, безжальну вирубку лісу, шикарні джипи, що вільно їздять через КПП. Побачив «віджаті» у держави землі —  з побудованими на них палацами. Приватні вертольоти та строковиків, що охороняють їх…

Почав розбиратися — з’явилися в моєму списку злодіїв брати Байчаси, товариш Мазур, директор аеропорту «Жуляни» Костржевський; кримінальник, «бригадир» тітушок Цикаленко, діючі та пенсійні вже генерали…

І Юра Луценко засвітився, під час його перебування міністром внутрішніх справ.

Ось такий документик із його начальницьким «одобрямсом» про передачу державних гелікоптерів разом із екіпажами приватній компанії «Українські вертольоти», яка і косила на цій угоді бабло, а державне підприємство все більше опускалося в боргову яму.

Додаю також результати службового розслідування з цього питання, проведеного вже за часів командувача Внутрішніми військами Володимира Воробйова.

Юро Луценку, майбутній кошмаре прокуратури! З легкої руки Яріка Родрігеса нарікаємо тебе Юра-вертоліт.

Джерело: Юрий Касьянов


Теги: Касьянов Юрий

Дата і час 29 квітня 2016 г., 13:49     Переглядів Переглядів: 2347
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

18 травня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.471038