АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 14°C
Харків: 15°C
Дніпро: 13°C
Одеса: 12°C
Чернігів: 13°C
Суми: 14°C
Львів: 10°C
Ужгород: 12°C
Луцьк: 9°C
Рівне: 9°C

Штангіста змінює самбіст або хочеш стати головою району - займайся спортом?

Читать на русском
Штангіста змінює самбіст або хочеш стати головою району - займайся спортом?
Штангіста змінює самбіст або хочеш стати головою району - займайся спортом?

Від 13 вересня 2014 року Президент, підписавши розпорядження про звільнення Швидкого М.А., залишив Макарівський район без голови адміністрації. Виконувати обов’язки голови району теж нІкому, адже заступників в Миколи Андрійовича не було.

Тому логічно припустити, що зволікати з призначенням на цю відповідальну посаду Петро Олексійович не буде.  Минули пристрасті майдану. Країну втягнуто в збройний конфлікт, економіку трясе. Населення поринуло в пошук відповіді на єдине питання - як вижити? А тут ще й знову вибори - з усіх сторін вила, серця на білому фоні, черезмірна любов кандидатів до країни і до нас -  до їх електорату. Знову вона працює, вони воюють, він махає вилами, всі вони говорять про мир і Крим з Донбасом. Обіцянки, обіцянки, обіцянки... Добре, хоч стабільністю й порядком вже не лякають.

За таким калейдоскопом драматичних подій вже забуваються обіцянки дані нинішніми політиками на барикадах майдану. Поволі затихає революційний пил, а з ним й народний контроль. 

Ми пам’ятаємо як відбувалось призначення Швидкого М.А. - пікети, люстраційні комітети, народні обговорення, дебати з конкурентами тощо. 

Як буде зараз? Чи через півроку вже байдуже який "пастух" керуватиме нами? 

З наших джерел в Київській обласній державній адміністрації стало відомо, що наступним керманичем району може стати Кавулич Богдан Іванович. 

Відомо про нього не багато. Кавулич Б.І. 1959 року народження, освіта вища, працював (працює?) на посаді директора Стрийського закритого акціонерного товариства  "Вінал" (шкіряний завод), товариства з обмеженою відповідальністю "Зоря". В 1998 році балотувався в одномандатному виборчому окрузі № 126. Рішенням Київської міської територіальної виборчої комісії № 13/17 від 09.02.2006 був зареєстрований кандидатом в депутати Київської міської ради, висунутий виборчим блоком політичної партії "Блок Юлії Тимошенко", № 92 в списку.

Також відомо, що Кавулич Б.І. станом на 2008 рік був головою Наглядової ради Федерації бойового самбо України.

Цікавий факт, за інформацією офіційного сайту ФБСУ станом на 2008 рік почесним президентом ФСБУ був теперішній очільник Київської області В.М. Шандра. На сьогодні ж почесним президентом ФСБУ є Медвечук В.В. Знайома постать?

Останні керівники району від регіоналівської шайки теж любили спорт - один з них борець, а інший штангіст (хто з них хто, навіть, не хочу уточнювати - нема на це ні часу, ні бажання). До чого вони докерувалися ми з вами відчули і продовжуємо відчувати на собі.

Якщо, все таки, наші припущення справдяться і на посаду голови Макарівської районної державної адміністрації буде призначений Кавулич Б.І., то районом знову керуватиме спортсмен. Штангіста змінить самбіст. Добре це чи погано? Про результат таких перестановок і експериментів поговоримо з часом. Головне, щоб рятувати ситуацію не довелось шахісту.

http://makarivnews.com.ua/


Теги: Кавулич Богдан

Дата і час 22 вересня 2014 г., 18:49     Переглядів Переглядів: 6931
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.063429