АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Що говорила Дугіна про українців та війну Кремля

Читать на русском
Що говорила Дугіна про українців та війну Кремля
Що говорила Дугіна про українців та війну Кремля

Близько 22:00 20 серпня у Підмосковʼї підірвався автомобіль російського ідеолога і філософа Олександра Дугіна, за кермом якого була його дочка – Дарʼя. Жінка загинула на місці. У машині повинен був їхати її батько, але він в останній момент змінив плани. 

Дарʼя працювала політологом та була частою гостею прокремлівських телеканалів. Як і батько, вона не соромилася поширювати пропагандистські наративи щодо України та часто виражала сумніви в її незалежності. Частина такої промови потрапила в мережу

Дарʼя Дугіна. qhiquqidetiqkxant

"Дуже важливо розуміти, що Азовсталь і ті нацисти, які там сидять, – це смерть. І те, що зараз відбувається, – це росіяни намагаються відвоювати у смерті мирних жителів", – цинічно говорила Дугіна про безперервні обстріли армією РФ бомбосховищ металургічного комбінату, де довгий час практично без їжі, питної води та медикаментів перебували тисячі цивільних та захисники Маріуполя. 

На цьому вона не обмежилась. Дарʼя не забуває ставити питання: "Де ви були 8 років", жалітися на русофобію та переконувати у необхідності посилити пропаганду.  


Теги: ВойнаВійнаНапад Росії на Українуроссийская пропагандаросійська пропагандаагрессия Россииагресія РосіїРусский мирвзрывыДугина ДарьяДугин АлександрПодмосковье

Дата і час 21 серпня 2022 г., 13:12     Переглядів Переглядів: 4545
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
3.48609