АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

В Австрії назвали окупацію Криму первородним гріхом війни РФ проти України

Читать на русском
В Австрії назвали окупацію Криму первородним гріхом війни РФ проти України
В Австрії назвали окупацію Криму первородним гріхом війни РФ проти України

Окупація Криму у 2014 році була лише верхівкою айсберга агресивних планів Росії щодо України, і саме вона стала першородним гріхом війни Москви проти Києва.

На цьому наголосив глава МЗС Австрії Олександр Шалленберг, повідомляється під час виступу дипломата на другому саміті Кримської платформи.

"Окупація Криму – це первородний гріх війни Росії проти України. І це є основою відмови Москви від верховенства права до світу джунглів", - підкреслив Шалленберг.

Шалленберг також зазначив, що РФ вже шість місяців намагається змінити кордони, використовуючи танки та ракети. За його словами, Росія порушує міжнародне право та світовий порядок безпеки, використовуючи енергетичні та продовольчі поставки як зброю, штовхаючи мільйони людей у бідність та голод.

"Рік тому на першому саміті Кримської платформи я назвав окупацію Криму найбільш хвилюючою спробою в сучасній історії змінити кордони в Європі. На той час ми ще не розуміли, що це була лише верхівка айсберга деструктивних та агресивних планів Росії щодо України", – сказав він.


Теги: Кримська платформаКрымская платформаКрымУкраїнаВійнаВторжениеНапад Росії на УкраїнуВойнаРоссияАвстріяАвстрияШалленберг АлександрокупаціяОккупацияКрим

Дата і час 23 серпня 2022 г., 21:44     Переглядів Переглядів: 2269
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.072269