АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Другого з обвинувачених у серії київських підривів "терориста-пасічника" відпустили на волю

Читать на русском
Другого з обвинувачених у серії київських підривів "терориста-пасічника" відпустили на волю
Другого з обвинувачених у серії київських підривів "терориста-пасічника" відпустили на волю

Обвинуваченому в тероризмі (ч.2 ст.258 КК України) та незаконному обігу боєприпасів (ч.1 ст.263 КК України) пенсіонеру Юрію Сабо, якому разом із його приятелем Григорієм Ліщуком інкримінується причетність до скоєння щонайменше чотирьох вибухів у Києві та вимагання задля їх подальшого припинення перерахувати зловмисникам на електронний гаманець 50 біткоїнів, пом’якшили запобіжний захід з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт з носінням електронного засобу контролю.

Відповідне рішення про звільнення чоловіка на волю 19 вересня 2022 року постановила колегія суддів Подільського районного суду столиці.

З його тексту випливає - служителі Феміди постановили негайно звільнити Сабо з-під варти, де Юрій Вячеславович утримувався понад два роки.

Раніше на сторінках Dетектив-Info повідомлялося, що Сабо (який раніше вже мав проблеми із законом) разом із його приятелем Ліщуком "спакували" наприкінці липня 2020 року за підозрою в причетності до 4 гучних злочинів, які трапилися в українській столиці. Це вибухи біля станцій метро "Шулявська" та "Мінська" 17 та 20 липня 2020 року, а також закладка саморобного вибухового пристрою на території одного з сміттєпереробних підприємств у Дарницькому районі Києва (її було виявлено 20 липня 2020 року) і вибух в житловому будинку на Подолі по вулиці Нижній Вал.

 eiqehiqdeiqzxant

(Григорій Ліщук (ліворуч) та Юрій Сабо)

Влітку минулого року справу "стариків-розбійників", яких, окрім вибухових нахилів, об’єднувало захоплення бджільництвом, скерували для розгляду по суті до Подільського палацу Феміди. У 2022 році тут постановили звільнити під домашній арешт Ліщука, а згодом - і Сабо.

detective-info


Теги: злочинизлочинцівибухипреступникиВымогательствопреступлениявзрывыЛищук ГригорийСабо ЮрийТеррористыТерористи

Дата і час 24 вересня 2022 г., 20:21     Переглядів Переглядів: 2676
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.531876