АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 19°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

Кличко: На лівому березі Києва є проблеми з енерго- та водопостачанням

Читать на русском
Кличко: На лівому березі Києва є проблеми з енерго- та водопостачанням
Кличко: На лівому березі Києва є проблеми з енерго- та водопостачанням

У Києві у вівторок, 18 жовтня, внаслідок ракетного обстрілу з боку країни-агресора РФ було пошкоджено два об’єкти критичної інфраструктури. Через це частково обмежено надання послуг електро- та водопостачання у багатьох будинках на лівому березі міста.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив мер столиці Віталій Кличко. Ліквідація надзвичайної ситуації продовжується.

"У Києві внаслідок ракетного обстрілу російськими варварами пошкоджено два об’єкти критичної інфраструктури. Триває ліквідація надзвичайної ситуації. На місцях працюють аварійно-рятувальні служби. Наразі частково обмежено надання послуг електро- та водопостачання у багатьох будинках на лівому березі столиці. У деяких будинках можливе зниження тиску у водопровідній мережі, зміна кольору та прозорості води", – написав Кличко.

Мер столиці звернувся до всіх киян із проханням максимально економити електроенергію. Не включати потужні електроприлади: кондиціонери, електрочайники, мікрохвильові печі.

"Жителям, де знижений тиск у водопровідній мережі – максимально економно зараз витрачати воду. У житлах, де вже тимчасово припинено водопостачання, мешканців просимо знайти найближчий від будинку бюветний комплекс, колонку чи автомат із продажу питної води та зробити запас води. Міські служби роблять все. можливе, щоб якнайшвидше стабілізувати ситуацію та повернути киянам життєво необхідні послуги", – наголосив Кличко.

Окрім того, мер опублікував карту бюветів столиці. Щоб побачити її, перейдіть за посиланням .

У прес-службі "Київводоканалу" уточнили, що через пошкодження об’єктів енергозабезпечення можливе зниження тиску у водопровідній мережі міста. Крім того, може спостерігатися підвищення кольоровості та каламутності води.

"У Печерському районі можлива відсутність водопостачання, у такому разі підвезення води здійснюватиметься автотранспортом", – додали комунальники.


Теги: електроенергіяНапад Росії на УкраїнуКличко ВиталийводопостачанняводоснабжениеВойнаВійнаИнфраструктураобстрілиКиївКиев

Дата і час 18 жовтня 2022 г., 13:12     Переглядів Переглядів: 2185
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.138815