АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Зеленський закликав українців свідомо обмежити споживання електроенергії

Читать на русском
Зеленський закликав українців свідомо обмежити споживання електроенергії
Зеленський закликав українців свідомо обмежити споживання електроенергії

Володимир Зеленський розповів, що провів сьогодні велику нараду щодо ситуації в енергетиці.

Президент України Володимир Зеленський вкотре закликає українців свідомо обмежити споживання електроенергії.

Про це глава держав сказав у зверненні

Зеленський розповів, що провів сьогодні велику нараду щодо ситуації в енергетиці. Зокрема, учасниками були урядовці, Офіс президента, енергетичні компанії, ДСНС. "

Тематика різнопланова. Це й відновлення пошкоджених об’єктів, захист генерації, забезпечення доступу людей до енергії. Окремо проаналізували стан атомної та гідрогенерації. Відповідно – ситуацію на Запорізькій атомній станції та на Каховській гідроелектростанції", - заявив Зеленський.

"Російські терористи створили нашим енергетикам такі складні умови, яких ніхто у Європі ще просто не бачив, не зустрічав. Не було таких загроз, які зараз змушені долати наші фахівці. І вони з честю їх долають", - відзначив Зеленський.

Президент подякував всім працівникам енергогалузі, рятувальникам, ремонтним бригадам, представникам місцевого самоврядування, приватних компаній, які працюють достатньо ефективно, щоб попри всі загрози зберігати стабільність української енергосистеми.

"У багатьох містах і районах України відбуваються аварійні відключення енергопостачання, доводиться обмежувати споживання енергії. Але ми всі маємо пам’ятати одне: нам потрібна перемога над Росією і в енергетичній сфері", - заявив глава держави.

"Хоч би що робив ворог, наше завдання – ламати його плани й захищати Україну. І це не просто чиєсь завдання, це стосується не лише енергетиків чи когось іншого. Зараз потрібне свідоме споживання енергії всіма українцями. Оберіть, будь ласка, кожен свою схему обмеження споживання електрики, поки в загальній енергосистемі є дефіцит", - наголосив Зеленський.


Теги: энергетический кризисенергетична кризаелектроенергіяЭлектроэнергияотключения электроэнергиивідключення світлаекономіяЭнергетикаЕнергетикаЗеленский

Дата і час 27 жовтня 2022 г., 10:15     Переглядів Переглядів: 2041
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.245272