АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Окупанти на Луганщині не знаходять собі місця через влучність українських артилеристів, – Гайдай

Читать на русском
Окупанти на Луганщині не знаходять собі місця через влучність українських артилеристів, – Гайдай
Окупанти на Луганщині не знаходять собі місця через влучність українських артилеристів, – Гайдай

Точні удари українських артилеристів наводять жах на російських окупантів у Луганській області. Через втрати після прильотів загарбники в прямому розумінні не знаходять собі місця.

Зараз окупанти розміщуються не лише у житлових будинках, а й у дитячих садках. Про це повідомив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

"Майже щодня ми переконуємося в точності українських артилеристів – горять склади з БК, казарми, техніка окупантів. Чергове влучення – у Кременщині. У Червонопопівці знищено до 20 військовослужбовців противника, а близько 30 окупантів отримали поранення різного ступеня. не знаходять собі місця. Займають не лише житлові будинки, а й дитсадки, як у Біловодську", – наголосив він.

Водночас, за словами Гайдая, на тимчасово окупованих територіях області загарбники посилюють терор місцевих жителів. Їх у прямому розумінні грабують.

"Разом із посиленням комендантської години на окупованій території так званим правоохоронним органам надано право проводити особистий огляд людей, їх речей, житла, транспортних засобів, а при підставах – затримувати громадян та транспортні засоби. Тобто сподобалася квартира – можна її безпідставно обшукати, зайти що щось цікаве. Ну чи цінне", - розповів голова Луганської ОВА.

Водночас російські війська продовжують обстріл звільнених населених пунктів. 28 жовтня постраждали, зокрема, Невське, Новоєгорівка, Білогорівка та Стельмахівка на Куп’янському та Лиманському напрямках.

Українські ж воїни дають ворогові гідну відповідь.

"Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 24 ударів по районах зосередження озброєння та військової техніки, а також позиціям комплексів ППО противника. На різних напрямках наші підрозділи протиповітряної оборони збили два штурмовики Су-25, один вертоліт Мі-8 та один БПЛА ворога. Воїни ракетні війська та артилерії за цю добу вразили позиції батареї самохідних артилерійських установок та інші важливі військові об’єкти супротивника", – нагадав Гайдай.


Теги: Луганська областьРосійська арміяРоссийская армияГайдай Сергейагресія Росіїагрессия РоссииВторжениеНапад Росії на УкраїнуВойнаВійна

Дата і час 29 жовтня 2022 г., 10:16     Переглядів Переглядів: 1890
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.12683