АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

У Росії готуються дефективність своїх ракет виправдовувати "використанням" Україною ракет Tomahawk

Читать на русском
У Росії готуються дефективність своїх ракет виправдовувати "використанням" Україною ракет Tomahawk
У Росії готуються дефективність своїх ракет виправдовувати "використанням" Україною ракет Tomahawk

У російському інформаційному просторі починають поширювати відверте марення про те, що Україна обстрілюватиме територію росії за допомогою крилатих ракет Tomahawk, які встановлюватимуться на... Су-24.

Відверто кажучи, більшої нісенітниці, з технічної складової, я вже давно від росіян не чув і ось чому це нісенітниця.

Справа в тому, що США на сьогодні є можливість застосовувати Tomahawk з морських носіїв і сухопутних, але програма зі створенням авіаційного комплексу зайшла в глухий кут.

У ході розробки авіаційного комплексу Tomahawk головною дилемою стала навіть стільки ракета, скільки саме її носій. У глухий кут завів процес сполучення ракет з бортовими системами управління озброєнням у літаках.

І ось, тупикова проблема стрімко вирішується для старого радянського Су-24, який має кардинально іншу структуру і я навіть сказав би архітектуру, ніж американські літаки, на які так і не вдалося інтегрувати Tomahawk протягом декількох років копіткої роботи? Та гаразд!

Здавалося б, це не більш ніж черговий нарис від росіян, які демонізують Україну та наших партнерів, але я в цьому не впевнений.

Справа в тому, що я неодноразово наголошував на тому, що виробництво ракетного озброєння у росіян проходить у проблематично-прискореному форматі. Проблемне виробництво, що залежить від контрабанди мікросхем та застосування ненадійних, цивільних мікроелементів, наприклад мікрочіпів знятих з пральних машин та холодильників, призводить до різкого падіння якості продукції. А відсутність технічного контролю лише посилює цю проблему.

Тобто, інциденти з падінням російських же крилатих ракет або зміни їхньої траєкторії польоту на незаплановану та непередбачувану, через відмову тих чи інших систем, наприклад, таких як Х-101 або балістичних, таких 9М723, 9М728, на міста росії в перспективі будуть не просто мати місце бути все частіше, вони стануть регулярними. Але кого ж у цьому звинуватити? Не власний ВПК, зрозуміло! У всьому звинувачуватимуть Україну, яка обстрілює російські міста ракетами Tomahawk, встановленими на Су-24.

Автор: Олександр Коваленко


Теги: Tomahawkкрылатые ракетыкрилаті ракетиВойнаВійнаВторжениеНапад Росії на УкраїнуРоссияУкраинаСУ-24

Дата і час 31 жовтня 2022 г., 21:05     Переглядів Переглядів: 2597
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.093711