АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 18°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 12°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

Лукашенко: Росія та Білорусь створюють супутниковий союз

Читать на русском
Лукашенко: Росія та Білорусь створюють супутниковий союз
Лукашенко: Росія та Білорусь створюють супутниковий союз

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко знову зробив несподівану заяву. Він анонсував створення разом із країною-агресором Росією супутникового угруповання.

Про це повідомляє БЕЛТА . Як не дивно, відповідну заяву прихильник Кремля зробив під час виступу на церемонії офіційного запуску виробництва комбікормів та амінокислот БНБК у Пуховичському районі у п’ятницю, 4 листопада.

"Ми не тільки в космос готові когось запустити, космонавта свого відправити. Ми його відправимо найближчим часом. Ми виготовляємо космічні апарати. Ми з Росією домовилися створити спільне угруповання в космосі - космічних апаратів", - амбітно заявив Лукашенко.

За його словами, спілка буде створена не лише у військових цілях. Однак, навіщо саме ще, так і не сказав, хоча не прогав можливості вкотре висловити лестощі РФ.

"Росія величезна. І ми змогли в цю програму вклинитися і разом із росіянами створюємо це угрупування супутників. Ми сьогодні маємо супутник, який з висоти 500-600 кілометрів переглядає об’єкт 35 сантиметрів. Тому ми робимо тут колосальні кроки", – заявив Лукашенко.

Нагадаємо: через російську війну в Україні Євросоюз, США та інші країни світу застосували жорсткі санкції проти Росії та Білорусі. Обмеження торкнулися і космічної галузі.


Теги: КосмосРосіяРоссияБеларусьБілорусьЛукашенко АлександрЛукашенко

Дата і час 05 листопада 2022 г., 11:29     Переглядів Переглядів: 2065
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.273795