АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Російські мобілізовані насаджують у Білорусі антисанітарію та перевагу своєї раси

Читать на русском
Російські мобілізовані насаджують у Білорусі антисанітарію та перевагу своєї раси
Російські мобілізовані насаджують у Білорусі антисанітарію та перевагу своєї раси

Це сильно нервує підданих бульба-фюрера.

Серед російських мобілізованих , які перебувають у Білорусі , спостерігається спалах захворювань через недотримання санітарних умов, пише "Українська правда" з посиланням на повідомлення Головного управління розвідки Міноборони України.

Розвідка повідомляє, що на територію Білорусі продовжують надходити підрозділи ЗС РФ, які здебільшого складаються з так званих "частково мобілізованих" громадян. Їхнє головне завдання – підготовка матеріальної бази та місць розміщення окупаційних військ.

"Тим часом самі "чмобики" змушені жити в непристосованих умовах. Переважно в польових наметах без належних санітарних умов", - йдеться в повідомленні.

Наразі серед цих військовослужбовців відзначається масштабний спалах різних захворювань. В основному це захворювання дихальних шляхів (бронхіт, ангіна, пневмонія, загострення астми) та інфекції шлунково-кишкового тракту.

"Зараз масштаби захворювань такі, що білоруські медики не здатні впоратися з ними, - повідомляє розвідка. - Окупанти змушені терміново відправляти до Білорусі військових та мобілізованих медиків з РФ. Найближчим часом очікується прибуття чергової партії медичних співробітників на 230 загальновійськовий полігон західного оперативного командування ЗС РБ (Обуз-Лиснівський). Спалах захворювань на ньому також пов’язують із недотриманням елементарних вимог для військових таборів щодо забезпечення гігієни, якісного харчування та медичного забезпечення”.

Розвідка також заявила, що у Білорусі зростає напруженість між військовими двох держав. Численні конфліктні ситуації пов’язані з прецедентами зневажливого ставлення російських до білорусів.

"Військова поліція РБ не може стримувати протиправну поведінку росіян. Зокрема, у доповідних записках, які подаються старшими офіцерами ЗС РБ на основі скарг своїх рядових військовослужбовців, вказується на зневажливі висловлювання та поведінку росіян щодо білорусів. Зокрема, з використанням принижень на основі етнічних характеристик. Кількість прецедентів швидко зростає, що призводить до неконтрольованої ескалації напруги у Білорусі", - повідомляє ГУР.


Теги: ВС РФГУР МОБілорусьБеларусьМобілізаціяМобилизацияРоссияне

Дата і час 08 листопада 2022 г., 00:35     Переглядів Переглядів: 2929
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.112183