АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Окупанти продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру Херсонщини

Читать на русском
Окупанти продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру Херсонщини
Окупанти продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру Херсонщини

За минулу добу поліція відкрила 41 кримінальне провадження за фактами воєнних злочинів російської армії на Херсонщині, де ворог послідовно та цілеспрямовано б’є по цивільним об’єктам та завдає удари по енергетичній інфраструктурі.

Про це повідомляє департамент комунікацій Нацполіції. 

Як зазначається, з реактивних систем залпового вогню та важкої артилерії російська армія обстріляла населені пункти Херсонського та Бериславського районів, у смт Козацьке чоловік загинув на власному подвір’ї під час ворожого артилерійського обстрілу.

"Російські нелюди вкотре обстріляли цивільну інфраструктуру Херсона, вибухи лунали у мікрорайоні Корабел, там пошкоджені багатоповерхівки, школа, АЗС, у деяких будинках перебило газові труби, палав ринок, у квартирах вибиті вікна та потрощені балкони, снаряди падали на футбольних та дитячих майданчиках. Також у місті пошкоджені електромережі", - йдеться у повідомленні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом підриву на ворожій міні поблизу с. Нова Кам’янка двох чоловіків, жителів Дніпропетровської області. Обставини події встановлюються.

Окупанти продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру Херсонщини, - Нацполіція 01 tdiqtihziqzqantОкупанти продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру Херсонщини, - Нацполіція 02Окупанти продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру Херсонщини, - Нацполіція 03

"Від жителів смт Архангельське до поліції масово надходять заяви про знищене майно внаслідок російських обстрілів. Люди повідомляють про часткову або повну руйнацію квартир, будинків, господарських споруд, магазинів, спалені автомобілі та сільгосптехніку. За усіма фактами російської агресії проти мирного населення правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ст.438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.


Теги: Херсонська областьоккупантыобстрілиНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаОсвобождение ХерсонаХерсон

Дата і час 03 грудня 2022 г., 11:10     Переглядів Переглядів: 1734
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.215247