АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Окупанти вдарили трьома ракетами по Кривому Рогу: є загиблі та поранені

Читать на русском
Окупанти вдарили трьома ракетами по Кривому Рогу: є загиблі та поранені
Окупанти вдарили трьома ракетами по Кривому Рогу: є загиблі та поранені

У ніч проти понеділка, 5 грудня, російські окупанти трьома ракетами вдарили по Кривому Розі на Дніпропетровщині та вбили працівника одного з підприємств. На місці прильоту почалася пожежа, кілька людей постраждали.

Про вибухи повідомив начальник міської військової адміністрації Олександр Вілкул. Зазначимо, що повітряна тривога на цей момент у регіоні не була оголошена.

"Кривий Ріг. У місті кілька потужних вибухів. Нічого не знімайте і не викладайте в соцмережі. Наслідки встановлюються", - написав чиновник о 2-й годині ночі.

Окупанти вдарили трьома ракетами Кривим Рогом: загинув працівник підприємства, є поранені qhiddxiqtuiqhqant

У місцевому Telegram-каналі " Це Кривий Ріг " повідомили, що в місті пролунало щонайменше три потужні вибухи. На місці почалася пожежа, на опублікованих кадрах видно дим.

Окупанти вдарили трьома ракетами Кривим Рогом: загинув працівник підприємства, є поранені

"Зараз на місці вибуху пожежа. Багато повідомлень про проліт чогось над будинками перед ударами. Деякі райони чули 6 вибухів, адміни нарахували три", – йдеться у повідомленні.

Окупанти вдарили трьома ракетами Кривим Рогом: загинув працівник підприємства, є поранені

Вранці глава Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко заявив , що Кривий Ріг пережив трагічну ніч, коли під час ракетних ударів РФ загинули та постраждали люди.

"Після опівночі росіяни вдарили трьома ракетами по Кривому Розі. Потрапили до промислового підприємства. Вбили працівника. Його тіло рятувальники витягли з-під завалів зруйнованого виробничого цеху", - написав він.

Також уточнив, що ще троє людей отримали поранення – їх доправили до місцевої лікарні, стан госпіталізованих медики оцінюють як середню тяжкість.

Резніченко додав, що Нікопольський район області російські окупаційні війська знову накрили із важкої артилерії. Під вогонь потрапила Марганецька громада.

"Люди цілі. Деталі атаки уточнюються. В решті районів ніч пройшла без "прильотів" і цієї хвилини спокійно", – зазначив він.


Теги: жертвиРакетные ударыРакетні удариКривой РогКривий РігДніпропетровська областьДнепропетровская областьВилкул АлександрНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаоккупантыокупанти

Дата і час 05 грудня 2022 г., 07:22     Переглядів Переглядів: 2539
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.492895