АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Подоляк про ядерний шантаж Медведєва: такі люди мають бути ізольовані чи виліковані

Читать на русском
Подоляк про ядерний шантаж Медведєва: такі люди мають бути ізольовані чи виліковані
Подоляк про ядерний шантаж Медведєва: такі люди мають бути ізольовані чи виліковані

Ядерний шантаж колишнього президента Росії Дмитра Медведєва – це лише порожні погрози. Люди, які дозволяють такі дії, мають бути ізольовані від цивілізованого світу.

Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв’ю "24 каналу".

Подоляк заявив, що сумнівається, чи бачив колись Медведєв "ядерну кнопку", оскільки він безрозсудно розкидається погрозами.

"У руки йому точно її не давали, бо це не просто мавпа з гранатою, це інфузорія в туфельках. Боялися, мабуть, доручити йому таку місію. Але знову хтось про що, а Медведєв, коли добирається до клавіатури, починає говорити про ядерні". погрозах", - зазначив Подоляк.

На його думку, після поразки Росії у війні Медведєв одним із перших намагатиметься виправдати себе і давати свідчення про те, що з примусу погрожував ядерною зброєю.

Він, як юрист, дуже швидко знайде формулу, чому він тут ні до чого. Він скаже, що знаходився довгий час під впливом стимуляторів. Здасть свою кров на аналіз і з’ясується, що він десятиліттями перебуває під впливом тих дивних, ілюзорних стимуляторів. тим часом його руки нічого не писали", - додав радник голови ВП.

Подоляк також наголосив, що ядерні загрози Росії загалом виглядають дивно, адже саме вона напала на Україну. Він вважає, що РФ використовує шантаж, бо українські військові дали відсіч, а росіяни "отримали по зубах". Тому кремлівські посіпаки вдаються до шантажу.

"Тому такі люди або мають бути ізольовані в рамках певних юридичних процедур, або знищені, або виліковані. Але ви розумієте, що вилікувати 140 мільйонів неможливо. Ми просто не зможемо напрацювати з вами таку кількість сучасних медикаментів", - підсумував Подоляк.


Теги: ядерна зброявійськова агресіяВойнаВійнаНапад Росії на Українуагрессия Россииагресія РосіїМедведев ДмитрийДмитрий МедведевПодоляк МихаилЯдерный шантажЯдерний шантаж

Дата і час 21 січня 2023 г., 09:41     Переглядів Переглядів: 1883
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.252717