АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 18°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 12°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

"Страус ховає голову в пісок": польський журнал випустив карикатуру на Шольца

Читать на русском
"Страус ховає голову в пісок": польський журнал випустив карикатуру на Шольца
"Страус ховає голову в пісок": польський журнал випустив карикатуру на Шольца

Польське видання Wprost 22 січня випустило новий номер, на обкладинці якого помістили карикатуру на канцлера Німеччини Олафа Шольца.

Главу уряду порівняли зі страусами, які у разі переляку ховають голови. Шольця зобразили на танку, дуло якого заховано в пісок, а довкола нього стоять страуси.

"Берлін завзято ховає голову в пісок, коли йдеться про допомогу у перемозі над Росією. Москва становить загрозу єдності НАТО та безпеки Європи", - пише оглядач Якуб Мельник.

У статті, яка вийшла на сайті видання 19 січня, до випуску друкованого номера, Мельник відзначає роздратування союзників НАТО впертістю Шольца.

"Дії проти інтересів більшості союзників ведуть до ізоляції Німеччини. Не лише Центральна Європа, Скандинавія, США та Великобританія вже кілька місяців намагаються переконати Берлін відправити Україні необхідне озброєння. Франція, яка досі поступалася Німеччині у підтримці агресивного російського режиму, втрачає терпіння", - Зауважив автор.

Париж розглядає можливість відправлення танків ЗСУ. Це ще більше посилить ізоляцію Шольца, який відмовився від прямої допомоги Німеччини та дозволу на відправку Україні німецьких танків з інших країн НАТО, йдеться у статті.

Завдяки діям канцлера Німеччина, яка вважалася беззаперечним лідером Європи, перетворюється на серйозний тягар для ЄС та НАТО, вважає польський оглядач.

"Підступні дії Шольца призвели до того, що Німеччини більше ніколи не дозволять керувати чимось щодо безпеки ЄС. Особливо це стосується США, які досі звикли дивитися на Європу через призму інтересів Німеччини", - написав журналіст.


Теги: карикатурыПольшаНімеччинаГерманияШольц ОлафШольц

Дата і час 22 січня 2023 г., 23:58     Переглядів Переглядів: 2418
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.073555