АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Питання щодо перебування Путіна на посаді президента РФ “вже вирішене” – Данілов

Читать на русском
Питання щодо перебування Путіна на посаді президента РФ “вже вирішене” – Данілов
Питання щодо перебування Путіна на посаді президента РФ “вже вирішене” – Данілов

Секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олексій Данілов в коментарі одному з українських телеканалів заявив, що питання щодо подальшого перебування Володимира Путіна на посаді президента РФ “вже вирішене”.

“Я впевнений, що на росії вже відбулися певні події, які кажуть, що путін вже приречений на поразку. Люди, які знаходяться в російському оточенні вже розуміють, що вони програли цю війну… Дехто вже знає ім’я того, хто буде після путіна там працювати”, – сказав він.

Він додав, що Україна має “свої варіанти” розвитку подій та припущення щодо того, хто може стати наступним президентом рф.

Данілов зазначив, що одна з подій, яка вплинула на таке рішення, – 24 лютого 2022 року, коли росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну, “переконавши весь світ, що в нашої країни зовсім немає шансів”.

Крім цього, секретар РНБО наголосив, що застосування ядерної зброї росією наразі малоймовірне. “Що стосується ядерної зброї, як сказав класик, я не розумію, як все це може відбутися. Вони можуть нажати цю кнопку, але вона спрацює саме там, де вони знаходяться. Більш того ті спроможності, які мають наші країни партнери, не дадуть їм це зробити”, – продовжив Данілов.

Він підсумував, що країна-агресор вдається до шантажу, зокрема і ядерного, через те, що суспільство “налякане”, а російські пропагандисти “розуміють, що шансів повертатися до того життя, що було раніше – не існує”.

 


Теги: Ядерное оружиеядерна зброяДанилов АлексейРоссияДиктаторыПутин

Дата і час 27 січня 2023 г., 01:07     Переглядів Переглядів: 3411
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.37679