АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

"24 лютого було складніше": Данілов не виключає нового наступу ЗС РФ

Читать на русском
"24 лютого було складніше": Данілов не виключає нового наступу ЗС РФ
"24 лютого було складніше": Данілов не виключає нового наступу ЗС РФ

Близько 150 тисяч росіян, за словами секретаря РНБО, зараз проходять підготовку на полігонах Білорусі та Росії, і військове керівництво України чудово усвідомлює усі загрози.

Росія під час мобілізації закликала 300 тисяч людей, але Україна готова до нового наступу ЗС РФ. Про це 30 січня в ефірі національного телемарафону заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов.

За його словами, військове керівництво України чудово усвідомлює загрозу нового можливого настання ЗС РФ.

Данилов нагадав, що під час часткової мобілізації в Росії було покликано 300 тисяч осіб. Половина з них уже вирушила на фронт, а ще 150 тисяч громадян проходять підготовку на різних російських та білоруських полігонах.

Секретар РНБО, коментуючи загрозу нового наступу ЗС РФ, заявив, що 24 лютого 2022 року було набагато складніше, ніж зараз, і запевнив, що Україна впорається з новими викликами.

"Ми до цього (нового наступу — ред.) дуже потужно готуємося. Щодня президент спілкується зі своїми іноземними колегами з військової допомоги і щодня продовжується робота всередині нашої країни. Так, це для нас виклик, але ми це витримаємо, бо 24 лютого 2022 року було набагато складніше. Тоді ми були віч-на-віч із країною-агресором. Не вірили в нашу перемогу і нашу здатність тримати удар", — продовжив Данилов в ефірі телемарафону.

Секретар РНБО наголосив, що сьогодні ситуація зовсім інша, якщо порівнювати з першими днями повномасштабного вторгнення, оскільки щотижня з’являються новини про чергові військові поставки для потреб Сил оборони України.


Теги: оккупантыокупантиНаступлениеНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаСНБОУСНБОДанилов Алексей

Дата і час 31 січня 2023 г., 08:06     Переглядів Переглядів: 2241
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.108557