АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

До Кремінної та Сватового окупанти підтягують резерви, - Гайдай

Читать на русском
До Кремінної та Сватового окупанти підтягують резерви, - Гайдай
До Кремінної та Сватового окупанти підтягують резерви, - Гайдай

Напружена бойова обстановка зберігається на Кремінському та Сватівському напрямах. Сюди російські окупаційні війська підтягують резерви живої сили та важкої техніки. Проте ситуація у цьому районі найкраща з усієї лінії фронту на Луганщині.

Як розповів голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в ефірі телемарафону, що ворог готується до контрнаступу у регіоні, перекидаючи на фронт "мобіків".

"Готуються однозначно, бо ніхто не скасовував наказу кремлівського режиму щодо того, щоб вони вийшли на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. Зараз протягом лютого закінчується двомісячний рівень підготовки цих нових мобілізованих на різних базах. І якраз ось ця багатотисячна навала може бути розподілено східним фронтом", – зазначив чиновник.

За його словами, у російських "мобиків" навряд чи будуть навички професійних військових, проте це все одно буде навала людей зі зброєю та підтримкою важкої техніки та артилерії. І захисникам України треба буде його стримувати, витрачаючи на це сили та кошти.

"Всі наші хлопці мотивовані, готові захищати та тримають оборону. Але єдине, що кремлівський режим не шкодує своїх людей і трупами завалює позиції, таким чином продавлюючи крок за кроком нашу оборону", – пояснив він.

Гайдай каже, що Кремль не хвилюють цифри у десятки тисяч російських солдатів та офіцерів, ліквідованих за останні кілька місяців лише під час штурму Соледара та Бахмута.

Він наголосив, що ситуація на Луганщині залишається стабільно важкою: окупанти постійно підтягують резерви та не припиняють обстрілів позицій ЗСУ, населених пунктів.

"Але все-таки на Кремінському та Сватівському напрямах ситуація найкраща на лінії фронту. Ми постійно спілкуємося з бійцями, щоб з’ясувати, що їм потрібно, щоб тримати оборону та мати успіхи", – наголосив глава ОВА.


Теги: Гайдай СергейРосійська арміяНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаКременнаяСватово

Дата і час 31 січня 2023 г., 16:00     Переглядів Переглядів: 1871
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
2.279114