АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

В Україні субсидії оформили мешканці найдорожчих будинків столиці

Читать на русском
В Україні субсидії оформили мешканці найдорожчих будинків столиці
В Україні субсидії оформили мешканці найдорожчих будинків столиці

В Україні мешканці найдорожчих ЖК оформили субсидії на оплату комуналки. При цьому вартість квартир у таких будинках сягає понад 10 млн. грн.

Про це йдеться у матеріалі OBOZREVATEL. В одному із найвідоміших будинків у столиці (Хрещатик, 25) субсидію оформили 13 сімей. При цьому діючих субсидій лише три (інші не продовжили). У сумі за опалювальний сезон ці три сім’ї отримають із бюджету 25,5 тис. грн. "Будинок із зіркою" – один із найдорожчих у столиці. Зараз у ньому продаються дві квартири: трикімнатна за 14,7 млн. грн. і п’ятикімнатна за 64 млн. грн. У цьому будинку одразу кілька квартир належать Вєрці Сердючці – Андрію Данилку.

  • Три тисячі доларів за "квадрат" та допомогу на комуналку від держави

В одному із найдорожчих ЖК "Бульвар фонтанів" субсидію оформили три квартири. При цьому на даний момент виплату отримують лише в одній. І, судячи з розміру субсидії, квартира ця чималої площі. За опалювальний сезон власнику виділять із бюджету 18 тис. грн на оплату комуналки.

Квартира площею 50 "квадратів" у цьому ЖК обійдеться в 8 млн грн. За ці гроші можна купити три квартири такою самою площею у бюджетному сегменті. Люди, які купили квартиру в ЖК, знайшли сотні тисячі доларів на купівлю житла, але при цьому немає кілька тисяч гривень для того, щоб самостійно платити за комуналку.

  • Які ще елітні ЖК отримують субсидії

Оболонська набережна, 1. За цією адресою знаходяться дві елітні новобудови, які називають вітрилами. У корпусі № 1 оформлено 4 субсидії, 2 з них – чинні. За опалювальний сезон мешканці отримають 21 тис. грн. на оплату комуналки.

"Новопечерські Липки" – один із найдорожчих ЖК столиці. Тут мешкають мільйонери, великі політики. Невелика однокімнатна квартира коштуватиме цьому ЖК 146 тис. доларів. А ще тут оформили субсидію понад 100 квартир. З них 17 – діючі. Під час опалювального сезону з бюджету на комуналку для мешканців Новопечерських Липок витратить 87,4 тис. грн.


Теги: Дом со звездойДанилко АндрейЖК Бульвар фонтановНовопечерские Липкикомунальні послугиКоммунальные услугикоммуналкаСубсидіїСубсидия

Дата і час 31 січня 2023 г., 16:22     Переглядів Переглядів: 2528
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.491076